top of page

DE FRISSE LETTERS VAN.. SURFGEK ANNE


In de wekelijkse serie van 'De frisse letters van..' vraag ik een inspirerend persoon om een woord dat voor hun van betekenis is met ons te delen. Deze week geef ik hoogste woord aan: 
Surfchick Anne. 

Ik ontmoette Anne een aantal jaren geleden toen we samen werkten op het strand voor een event. Haar glimlach was aanstekelijk en ze inspireerde mij met haar levenslust. Een prachtmens. Dat is wat ze is. Én een bezige bij. Ze is (pro) surfster, paardrijdster, fietser, hardloper en doet veel work-outs om fit te blijven. Haar woord voor 'Frisse letters' verbaasde mij dan ook helemaal niet. Lees haar verhaal hieronder!
E N E R G I E

[Volgens de Van Dale: 1. Zin om iets te doen; 2. Het vermogen om licht, warmte of beweging te maken]


Ik ben Anne Albers, een spontane energieke surfchick die het liefst de hele dag buiten is en barst van de energie. Ik heb sinds kleins af aan een groot hart voor natuur een duurzaamheid. Het is een rode draad in m’n leven en iets dat mij drijft tijdens m’n studie, sociale leven en toekomstige baan. Met mijn energie, idealisme en liefde voor surfen maar ik de wereld van morgen een stukje mooier.

Energie overal. Overal om ons heen. Alles in beweging. Alles in contact.

De zon die geeft, die straalt. Eindeloos. Energie die alles laat groeien en bloeien. Het begin van leven. Geboren levensenergie. Energie die nooit verloren gaat. Overal in en om ons heen. Moleculen die trillen. Alles in beweging. Die levensenergie. Diep vanbinnen. Uit dat kiempje. Die diepgewortelde energie.

Die kracht, die energie. Zo voelbaar, zo ongrijpbaar.

Die energie die in me wil ontploffen. Die zich wil laten zien, wil verbinden, delen, inspireren, motiveren, liefhebben, bewegen. Energie volle liefde. De energie die vol door m’n lichaam stroomt.

Energie zo waardevol, krachtig en puur. Zo onvoorspelbaar en kwetsbaar.

Energie hebben en krijgen van triggers. Dingen die mij drijven. Mij inspireren, motiveren en liefhebben. M’n hart volgen. M’n energie volgen. Die van mezelf en die van anderen.

Energie die dagelijks naar buiten wil. Ontladen, alles eruit. Die constante flow. De zoektocht naar balans.

Die energie die zich elke dag opbouwt sinds dat zaadje is ontkiemd. Nooit op.

M'n hart volgen, m’n gevoel, m’n energie.

Aangetrokken tot de zee. De zee met zoveel energie. Constant in beweging. Zoveel kracht. Jij die mij zoveel geeft. Je eindeloze energie. Waar ik zo mezelf kan zijn, me hart in kan volgen. Jouw element, jouw kracht, jouw levensenergie. De zee die m’n hart sneller doet laten kloppen. Mij vol laat ademen. Mij laat zijn.

Ik laat het stromen, ik laat het gaan. Zonder te forceren. Zonder oordelen. Voelen en ervaren. Ik laat me meevoeren op m’n eigen golven van energie. Vertrouwen in m’n eigen levensenergie. Alleen van mij. Alleen van jou. Wat ons verbindt!


Anne is energie!


 


Wil je ook jouw woord delen?

Stuur een mailtje en draag bij aan het Collectief woordenboek!

contact@xantoucha.nl


108 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page