top of page

wo 06 mei

|

Online groepssessie

UUR VAN HET WOORD

Elke woensdag om 20:00 uur bespreek ik samen met jou in een GRATIS interactieve online groepssessie de betekenis én kracht van een aantal willekeurige Nederlandse woorden.

DIT EVENT IS GEWEEST
Kijk snel naar de volgende!
UUR VAN HET WOORD

Tijd en locatie

06 mei 2020 20:00 – 21:00

Online groepssessie

Over het evenement

UUR VAN HET WOORD

Elke woensdagavond om 20:00 is het tijd voor het 'Uur van het woord’. Ontdek samen met anderen jouw betekenis achter woorden en hoe krachtig woorden eigenlijk zijn. 

JE ONTVANGT NA JOUW AANMELDING DE LINK NAAR DE ONLINE GROEPSSESSIE ✺ 

(download hiervoor gratis het programma ZOOM)

In het 'Uur van het woord’ bespreek ik samen met jou en anderen een aantal willekeurige Nederlandse woorden. We gaan op zoek naar een nieuwe betekenis van het woord. We achterhalen daarbij waar ons het woord aan doet denken en delen elkaars herinneringen. Samen gaan we op onderzoek uit welke invulling we na de sessie aan het woord willen geven. Na elke sessie schrijf ik persoonlijk een kort stukje op mijn website over onze betekenis van het woord én deel ik enkele tips die te maken hebben met het woord. Jouw deelname draagt bij aan mijn 'Collectief Woordenboek' die ik hoop in de toekomst uit te geven. 

Je ontdekt dat met het hervinden van je eigen woorden je meer in verbinding komt met jezelf én dus ook met de ander. Eerdere deelnemers ervaren het 'Uur van het woord' als:

INSPIREREND

VERHELDEREND

BIJZONDER

WAARDEVOL

VERBINDEND

Ti's dus tijd om wakker te woooooorden. Ik zie je graag bij het 'Uur van het woord'! 

Deel dit evenement

bottom of page