top of page

wo 22 apr.

|

Online groepssessie

UUR VAN HET WOORD

Elke woensdag om 20:00 uur bespreek ik samen met jou in een GRATIS interactieve online groepssessie de betekenis én kracht van een aantal willekeurige Nederlandse woorden.

DIT EVENT IS GEWEEST
Kijk snel naar de volgende!
UUR VAN HET WOORD

Tijd en locatie

22 apr. 2020 20:00 – 21:00

Online groepssessie

Over het evenement

WOORD WAKKER

Elke woensdagavond om 20:00 is het tijd voor het 'Uur van het woord’. Ontdek samen met anderen jouw betekenis achter woorden en hoe krachtig woorden eigenlijk zijn.

 

JE ONTVANGT NA JOUW AANMELDING DE LINK NAAR DE ONLINE GROEPSSESSIE ✺ 

(download gratis hiervoor het programma ZOOM)

Wie kent het liedje nog: "Het is zo stil in mij. Ik heb nergens woorden voor. Het is zo stil in mij. En de wereld draait maar door". 

Door het Corona virus is er een onverwacht een tijd aangebroken van bezinnen. Achter bezinning schuilt ook verstilling. We staan minder in contact met de mensen die onze woorden begrijpen en staan we juist meer in contact met de woorden die ons van buitenaf worden gegeven, via de regering of social media. Maar waar zijn onze eigen woorden? 

In het 'Uur van het woord’ bespreek ik samen met jou en anderen online een aantal willekeurige Nederlandse woorden. We delen onze ervaringen die verbonden zijn aan het woord en welke kracht er in de letters schuilt. Je ontdekt dat met het hervinden van je eigen woorden je meer in verbinding komt met jezelf én dus ook met de ander. 

Want.. onbewust staan we de hele dag in contact met woorden. We lezen verkeersborden, de krant, etiketten, boeken, telefoonberichten, onze mail: de lijst is oneindig. Zonder er bij stil te staan hebben we ook een heel eigen woordenboek samengesteld met woorden die wij zelf fijn vinden te gebruiken. Dankzij woorden kunnen we de ander duidelijk maken hoe we ons voelen. Woorden dragen dus heel wat gevoel met zich mee. 

Ti's tijd om wakker te woooooorden. Ik ontmoet je graag bij deze online groepssessie. 

Deel dit evenement

bottom of page